Ietsje sneller lopen

Ik loop dus... een ietsje sneller.
Begrijp me niet verkeerd, ik blijf een trage loper. Maar af en toe loop ik dus, occasioneel, ook ietsje sneller. 

Hoe ik dat doe? 

Een deftig trainingschema van mijn geweldig lief, gecombineerd met een scheutje tender love and care van mijn geweldig lief... Het doet wonderen. 

En ziedaar, 12 km/u is een feit. Op 5 kilometer welliswaar, maar een mens moet ergens beginnen.

En Rieme -ja, waar ligt dat?- is een goeie plek om te beginnen. Een zeer bescheiden loopje met een beperkt deelnemersveld  voor 1,2 of 3 rondjes van 5 km. 

mijn lief loopt 10 km en ons moeke 5. 
Deze laatste, bijna 65, is aan haar tweede loopcarriere begonnen. Het herstel na de knie-operatie loopt goed en ze droomt weer stiekem van een 'loopke in de bergen' 
Daarmee bedoelt ze een 17 km lange bergloop in de alpen...

Vaderlief maakt ondertussen weer wilde marathonplannen voor ons in verre oorden. It runs in the family. 

Chaotisch start van onszelf en dan die 8 anderen met een verrasingsaanmoediging van Indra en Luc, de echte helden van deze zomer met hun 100 km wandelen! 

Een mens heeft niet veel meer nodig om meteen naar voor te sprinten. En dan werkt die verdomde gps niet en begin je te vloeken. Maar tegelijkertijd wordt alles relatief. Want ik weet dat ik snel bezig ben. En ga gewoon op gevoel snel lopen. In mijn rug: een beer van een vent, en tevens ook ploegbaas van mijn lief, Filip. Blijkt achteraf dat hij zowiezo mij ging volgen, omdat mijn streeftijd de zijne was. Het was de juiste motivatie. Een pokkesaai parcours met bitter weinig bochten... Maar als je aan deze 'snelheid' loopt wil je ook geen bochten. Ik verzwak de laatste kilometer (ja hallo, zo lang zo rap lopen!) en Filip komt naast me. Hij sleurt me mee naar de finish. En ik zie mijn tijd: 24'26. Gewoon focking onder de 25'! 

Moeke komt enkele minuten later ook binnen.  Ook zotcontent en blij dat ze het weer eens kon voelen, dat wedstrijdgevoel. Mijn lief loopt 10 kilometer en komt vlotjes binnen op 40'03. Vlotjes :-) Stoere vent van me. 



Reacties

  1. Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
    (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beƫindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Surrender, overgave... een gave

Vaseline: mijn beste vriend in tijden van...

the art of jogging - luisteren naar je hart